Av. Europa 45 Altell - Blanes - Girona
+34 623 152 732
info@danstudio.es

ACTIVITATS DIRIGIDES

ACTIVITATS DIRIGIDES

Les activitats dirigides són una forma de condicionament físic amb suport musical o sense, destinades a millorar les diferents qualitats físiques bàsiques conduïdes per un entrenador.
Aquestes activitats poden ser cardiovasculars o de força muscular. 

DanStudio et dona un ventall de possibilitats ampli com Zumba, iogaGAC, hipopresivos, PilatesBOX, Buttocks Fit,entrenaments personals

ZUMBA

Està enfocada d’una banda a mantenir un cos saludable i per altra a desenvolupar, enfortir i donar flexibilitat al cos mitjançant moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques, al ritme de música llatina (merengue, samba, reggaeton, cumbia i salsa) amb la finalitat de perdre pes de forma divertida i millorar l’estat d’ànim dels esportistes.

IOGA

El ioga consisteix en la consecució d’una pau profunda i d’una calma interna que flueix de l’harmonia que s’aconsegueix entre la ment i el cos, entre la teva persona i el món que t’envolta. Es practica a través d’estiraments pausats, un control precís de la respiració i diferents tècniques de relaxació, proporcionant beneficis físics i emocionals profunds.

GAC

Activitat de treball localitzat, realitzat al ritme de la música i destinada a tonificar glutis, abdominals i cames.

HIPOPRESIVOS

La gimnàstica abdominal hipopressiva, coneguda com a hipopressius, és un tipus d’exercicis emmarcats en l’àmbit de la fisioteràpia i la rehabilitació postpart que es caracteritzen per ser rea en una sèrie de posicions específiques amb l’objectiu de potenciar la musculatura abdominal i del sòl pèlvic.

PILATES

Sistema d’entrenament físic i mental. Consisteix en el coneixement de diferents especialitats com gimnàstica, traumatologia i ioga. S’uneix el dinamisme i la força muscular amb el control mental, la respiració i la relaxació.

BOX

Es defineix com a sistema d’entrenament de força i condicionament basat en exercicis funcionals constantment variats realitzats a una alta intensitat.

BUTTOCKS FIT

La teva millor carta per treballar els glutis. Classes per a apassionats de la musculació amb les bandes elàstiques, podràs realitzar sessions de musculació de membres inferiors, glutis i cames.

ENTRENAMENTS PERSONALS

Servei individualitzat d’entrenament físic per desenvolupar, educar i motivar en la realització d’un programa d’exercici físic segur i efectiu, d’acord a l’estat de salut, capacitats, necessitats i objectius del client.